Politikker og vilkår for Combi Lockers

Herunder kan du læse alle vores politikker og vilkår!

Refusionspolitik

 • Vi tilbyder kun refusion, hvis produktet er mangelfuldt, OG hvis produktet er meldt mangelfuldt inden for 8 dage efter levering. 
 • Transportskader skal påføres fragtbrev inden kvittering for modtagelse.
 • Fejl og mangler ved produkter skal anmeldes senest 8 dage efter levering. 
 • Returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale og uden omkostninger for Combi Lockers.
 • Hvis du ønsker at returnere et produkt, så tag kontakt til Combi Lockers via mail eller opkald, så forklarer vi processen.

For at beskytte alle kunder og sikre, at alle returneringer og børser håndteres retfærdigt, kan Combi Lockers kræve en kvittering eller afvise dit afkast eller udveksling i nogle situationer, såsom: 

 • Produkter, der er defaced
 • Produkter med manglende etiketter
 • Produkter uden kvitteringer eller lager-id'er
 • Produkter, der ikke er blevet rengjort
 • Produkter, der er mistet eller beskadiget til det punkt, hvor de ikke kan bruges

Refusionsproces / returneringsproces

Som sagt tilbyder vi kun refusion/returnering af produkter, hvis de er meldt mangelfuld inden for 8 dage efter levering. Proces er nedenstående:

 • Kontakt Combi Lockers / Combi Industri ApS på 
  •  Mail: mail@combi-industri.dk
  • Telefonnummer: 86411200
 • Meld og dokumentér mangler via billeder og beskrivelser
 • Så vurderer Combi Lockers / Combi Industri ApS, om refusion er berettiget.
 • Hvis refusion er berettiget, tager Combi lockers / Combi Industri ApS kontakt og guider i forhold til returnering. 

Politik om beskyttelse af persondata

Persondatapolitik hos Combi Lockers, drevet af Combi Industri ApS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Combi Industri ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.


Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Combi Industri ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:


- Besøger vores hjemmeside

- Gennemfører et køb af vores produkter

- Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback


Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.CombiLockers.dk er Combi Industri ApS, Agerskellet 20, 8920 Randers NV, cvr nr. 42877131


Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til [ betalingssystem ], inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.


Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos www.Shopify.com og betalingssystem gennem [ betalingssystem ], som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i www.Shopify.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.


Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse mail@combi-industri.dk.

Servicevilkår

 • Vi laver ikke service på vores produkter.
 • Du har selvfølgelig reklamationsret: Køber kan få tilsendt reservedele, hvis køber kan dokumentere, hvordan og hvor produkterne er gået i stykker inden for 2 år. 
 • Reservedele, som kan tilsendes, består af: Ny lås, ny låge. 

Leveringspolitik

 • Ordrebehandling er mellem 7-14 hverdage (man-fre), og leveringstid er ca. 7-14 dage (man-søn). 
 • Transportskader skal påføres fragtbrev inden kvittering for modtagelse.
 • Fejl og mangler ved produkter skal anmeldes senest 8 dage efter levering. 
 • Returnering af varer kan kun ske efter forudgående aftale og uden omkostninger for Combi Lockers.
 • Varer fremstillet efter særlig opgave tages ikke retur.

Kontaktinformation

Telefonnummer: 86 41 12 00

Mail: mail@combi-industri.dk

CVR: 42 87 71 31 

Adresse: Agerskellet 20 • DK-8920 Randers NV

Juridisk meddelelse

Combi Lockers tager forbehold for trykfejl, og vi forbeholder os ret til at ændre priser og specifikationer uden varsel.